Merchant Profile Pages NL

From Wiki

Jump to: navigation, search

Contents

Overzicht

Awin heeft de optie "Profielen" gecreëerd om de communicatie te kunnen verbeteren, de samenwerking te ondersteunen, zakelijke relaties op te bouwen en drempels tussen adverteerders en publishers te kunnen verlagen.

Een "Profiel" geeft adverteerders de mogelijkheid om hun unieke voordelen, programmavoorwaarden en relevante performance-informatie beschikbaar te maken voor publishers. Het is een eenvoudige oplossing voor de onderwerpen die te maken hebben met de transparantie zoals die zijn vastgelegd in IAB Ethical Merchant Charter.

Functionaliteit van de profielpagina

Het adverteerdersprofiel staat in het menu onder "Account" en "Overzicht" in het profielgedeelte van het menu. Het bevat verschillende soorten informatie die moet worden aangevuld:

Tabblad overzicht adverteerdersprofiel

Tabblad Overzicht
 • De omschrijving en samenvattingsvelden kunnen direct op de profielpagina worden bijgewerkt (is afhankelijk van de autorisatie).
 • In de privacyinstellingen onder het tabblad Instellingen kan voor ieder account de contactinformatie verborgen of zichtbaar gemaakt worden.
 • De linker kolom geeft de algemene accountinformatie en contactgegevens weer. Deze kan vanuit het menu Instellingen worden bewerkt. Tevens kan er een foto worden toegevoegd.
 • In de rechter bovenhoek ziet u uw gebruikersscherm. Dit geeft toegang tot uw gebruikersinstellingen die u daar kunt bewerken en andere mensen die u voor uw accounts uit kunt nodigen.


Tabblad documenten adverteerdersprofiel

Tabblad Documenten
 • Onder het tabblad Documenten kunt u uw documenten beheren die u in uw account hebt geüpload.
 • Om nieuwe documenten toe te voegen hoeft u slechts op de optie "Nieuw document toevoegen" te klikken om de upload-informatie in te kunnen voeren.


Tabblad Voorwaarden adverteerdersprofiel

Tabblad Darwin-sites
 • In het tabblad Voorwaarden adverteerdersprofiel kunnen adverteerders de voorwaarden voor hun publisher-programma's definiëren. Dat zorgt voor meer transparantie, zowel naar het netwerk als de publishers.
 • De voorwaarden moeten zodanig zijn opgesteld dat deze voldoen aan de ethische adverteerdersstatuten van het IAB, zodat alle betrokken partijen zeker weten dat de voorwaarden op het gebied van transparantie en revisie aan de vastgelegde afspraken voldoen.


Tabblad performance van adverteerdersprofiel

Tabblad Darwin-sites
 • De performancepagina van de profielpagina wordt opgesteld om aan geven hoe de adverteerder in een bepaalde sector presteert. Dit gebeurt met behulp van de Awin-adverteerdersindex.


Tabblad Commissie adverteerdersprofiel

Tabblad Darwin-sites
 • Het tabblad Commissie in het adverteerdersprofiel verstrekt alle informatie over commissies die een adverteerder met haar publishers-programma's aanbiedt.


Veelgestelde vragen (FAQ's)

Welke voordelen heb ik van het adverteerdersprofiel?

 • De profielen geven adverteerders een platform waarop zij hun unieke verkoopargumenten kunnen etaleren en transparante gegevens over de performance van hun programma kunnen verstrekken. Dit in overeenstemming met de Ethische adverteerdersstatuten van het IAB.
 • Door hun profiel volledig in te vullen, worden adverteerders automatisch zichtbaar in de Adverteerdersmap, waardoor publishers de mogelijkheid hebben om voor hen relevante programma's te vinden om te promoten.

Privacy

Due to new European legislation regarding how websites store information about you, AWIN is updating its privacy policy. You can see the new version of our policy here. If you would like to see the information we capture on this website, please click here for further details. In order to accept cookies on this site please click the 'I ACCEPT' button