Rewarding manual commissions and bonuses NL

From Wiki

Jump to: navigation, search

Hoe voegt u een handmatige commissie toe

Volg de onderstaande stappen wanneer u voor een speciaal programma een handmatige commissie aan een publisheraccount moet toevoegen!


Stap 1

Klik in de adverteerdersinterface op de optie "Handmatig commissie toevoegen"

Stap 2

Klik op het dropdown-menu "Commissie type" en kies "Bonus"

Stap 3

Vul de details in!

Wanneer dit een prijs voor een promotie betreft, vul dan bij "Bedrag van sale" de waarde "0,00" in.

Wees voorzichtig bij het invullen van de commissie (compensatie), want zodra u deze hebt ingediend kunt u dit niet meer herstellen als er iets fout is gegaan!

Voor een prijs kan de optie "Referentie van order" leeg worden gelaten. De informatie voor publishers moet worden ingevuld wanneer de optie "Publishers een email sturen met de commissiegegevens" is aangevinkt. Deze informatie zal direct naar de publisher verstuurd worden.


Indeling Fixed fee en Compensatie

Het is nu mogelijk om fixed fees en compensaties in te plannen. Op het moment dat u heeft gekozen om een compensatie of fixed fee toe te voegen, verschijnt de optie "Uitvoeringsdatum". Wanneer u de optie "Ingepland" selecteert kunt u een datum kiezen waarop de transactie moet worden uitgevoerd. Elke ingeplande transactie kan, nadat deze is aangemaakt, worden geannuleerd.

Wanneer u de optie "Publishers een e-mail sturen met de commissiegegevens" aanvinkt, wordt er een e-mail naar de publisher gestuurd op het moment dat de transactie is ingepland en opnieuw wanneer de transactie is verwerkt. Als u besluit om de transactie te annuleren wordt er een e-mail naar de publisher gestuurd.

Privacy

Due to new European legislation regarding how websites store information about you, AWIN is updating its privacy policy. You can see the new version of our policy here. If you would like to see the information we capture on this website, please click here for further details. In order to accept cookies on this site please click the 'I ACCEPT' button